ZEGAZ Instruments Hydrokarbon og Vann duggpunkts analysator.

ZEGAZ Instruments vann- og hydrokarbon-duggpunktanalysatorer er de mest avanserte duggpunkts målere tilgjengelig på markedet. De er basert på CEIRS ™ infrarød teknologi for nøyaktig og entydig måling av duggpunktet for hydrokarbon gass. Systemet kan skille mellom vannduggpunkt og hydrokarbon kondensering.

ZEGAZ Instruments analysatorer trenger ikke kalibrering I felt og beholder sin fabrikkalibrering under normale driftsforhold. De trenger heller ingen justering I felt da målingen er basert på en meget nøyaktig gjenkjenning av kondenseringsprosessen og kondensatets natur.

DEWPOINT DUO™ On-Line Vann og Hydrokarbon analysator

 

Nå for første gang, i et enkelt instrument, ved bruk av DEWPOINT DUO ™ kan det måles  vann- og hydrokarbon duggpunkt. Dette er det mest avanserte instrument av sitt slag på markedet, og er et resultat av flere års forskning og utvikling av ZEGAZ Instruments.  DEWPOINT DUO ™ er distribuert på noen av de største rørledninger og gassraffinaderier i verden. DEWPOINT DUO ™ har CSA (Klasse I, Div.1) og ATEX / IECEX (II 2 G Eks db IIB + H2 T6 Gb) sertifiseringer.

Spesifikasjon

  • Skiller mellom vann og hydrokarbon duggpunkt
  • Linjetrykk opp til 137 Bar
  • Nøyaktig
  • Immun mot de fleste forurensinger
  • Ingen bevegelige deler
  • Ikke noe forbruksmateriell
  • Kostbar service elimineres
  • Ingen bæregass
  • Sensor blir ikke forurenset
  • ATEX/IECEX II 2 G Ex db IIB+H2 T6 Gb

HCD5000™ Hydrokarbon Duggpunkt Analysator

HCD5000 ™ er designet for måling av hydrokarbon duggpunkt av en naturgass strøm ved trykk opptil 137 Bar. Den er basert på den banebrytende CEIRS ™ (kjølespeil Evanescent IR Spectroscopy). HCD5000 ™ er den mest avanserte analysatoren i sin type som gir entydige og pålitelige målinger. HCD5000 ™ har CSA (Klasse I, Div.1) og ATEX / IECEX (II 2 G Eks db IIB + H2 T6 Gb) sertifiseringer.

WCD5000™ Vann Duggpunkt Analysator

WDP5000 ™ er den eneste analysatoren designet for førstegangsbestemmelse av vann duggpunkt i naturgass. De fleste andre analysatorer måler fuktighetsinnholdet ved lavt trykk og deretter anslår vannduggpunkt ved høyere trykk. WDP5000 ™ bruker en ny implementering av kjølespeilteknologi for nøyaktig og entydig å detektere duggpunktet ved det prosesstrykk. Den kan håndtere trykk opptil 2000 psig (137 barg), som eliminerer behovet for å redusere trykket, og dermed unngå feil forbundet med trykkregulering. WDP5000 ™ bærer CSA (Klasse I, Div.1) og ATEX / IECEX (II 2 G Eks db IIB + H2 T6 Gb) sertifiseringer.

DewPort™ Bærbar Vann og Hydrokarbon analysator

DewPort ™ er verdens eneste virkelig bærbare, automatiserte, dugpunkts analysator for vann og hydrokarbon. Analysatoren bruker den patenterte CEIRS ™ teknologien til å gi nøyaktig duggpunktsmålinger og hydrokarbon duggpunkt målinger, mens man skiller mellom de to. Med en vekt på kun 7 kg og med et gjennomsnitt på mindre enn 30 W, tilbyr den enestående pålitelighet og vedlikeholdsfri drift. Dette produktet er den perfekte erstatningen for bruk av manuelle kjølespeil.