ZEGAZ Instruments Hydrokarbon og Vann duggpunkts analysator.

ZEGAZ Instruments vann- og hydrokarbon-duggpunktanalysatorer er de mest avanserte duggpunkts målere tilgjengelig på markedet. De er basert på CEIRS ™ infrarød teknologi for nøyaktig og entydig måling av duggpunktet for hydrokarbon gass. Systemet kan skille mellom vannduggpunkt og hydrokarbon kondensering.

ZEGAZ Instruments analysatorer trenger ikke kalibrering I felt og beholder sin fabrikkalibrering under normale driftsforhold. De trenger heller ingen justering I felt da målingen er basert på en meget nøyaktig gjenkjenning av kondenseringsprosessen og kondensatets natur.

DEWPOINT DUO™ On-Line Vann og Hydrokarbon analysator

 

Nå for første gang, i et enkelt instrument, ved bruk av DEWPOINT DUO ™ kan det måles  vann- og hydrokarbon duggpunkt. Dette er det mest avanserte instrument av sitt slag på markedet, og er et resultat av flere års forskning og utvikling av ZEGAZ Instruments. Sertifisert for bruk på farlige steder. DEWPOINT DUO ™ er distribuert på noen av de største rørledninger og gassraffinaderier i verden. DEWPOINT DUO ™ har CSA (Klasse I, Div.1) og ATEX / IECEX (II 2 G Eks db IIB + H2 T6 Gb) farlig sted sertifiseringer.

Spesifikasjon

  • Skiller mellom vann og hydrokarbon duggpunkt
  • Linjetrykk opp til 137 Bar
  • Nøyaktig
  • Immun mot de fleste forurensinger
  • Ingen bevegelige deler
  • Ikke noe forbruksmateriell
  • Kostbar service elimineres
  • Ingen bæregass
  • Sensor blir ikke forurenset
  • ATEX/IECEX II 2 G Ex db IIB+H2 T6 Gb

HCD5000™ Hydrokarbon Duggpunkt Analysator

HCD5000 ™ er designet for måling av hydrokarbon duggpunkt av en naturgass strøm ved trykk opptil 137 Bar. Den er basert på den banebrytende CEIRS ™ (kjølespeil Evanescent IR Spectroscopy). HCD5000 ™ er den mest avanserte analysatoren i sin type som gir entydige og pålitelige målinger. HCD5000 ™ har CSA (Klasse I, Div.1) og ATEX / IECEX (II 2 G Eks db IIB + H2 T6 Gb) farlig sted sertifiseringer.

WCD5000™ Vann Duggpunkt Analysator

WDP5000 ™ er den eneste analysatoren designet for førstegangsbestemmelse av vann duggpunkt i naturgass. De fleste andre analysatorer måler fuktighetsinnholdet ved lavt trykk og deretter anslår vannduggpunkt ved høyere trykk. WDP5000 ™ bruker en ny implementering av kjølespeilteknologi for nøyaktig og entydig å detektere duggpunktet ved det prosesstrykk. Den kan håndtere trykk opptil 2000 psig (137 barg), som eliminerer behovet for å redusere trykket, og dermed unngå feil forbundet med trykkregulering. WDP5000 ™ bærer CSA (Klasse I, Div.1) og ATEX / IECEX (II 2 G Eks db IIB + H2 T6 Gb) farlig sted sertifiseringer.

DewPort™ Bærbar Vann og Hydrokarbon analysator

DewPort ™ er verdens eneste virkelig bærbare, automatiserte, dugpunkts analysator for vann og hydrokarbon. Analysatoren bruker den patenterte CEIRS ™ teknologien til å gi nøyaktig duggpunktsmålinger og hydrokarbon duggpunkt målinger, mens man skiller mellom de to. Med en vekt på kun 7 kg og med et gjennomsnitt på mindre enn 30 W, tilbyr den enestående pålitelighet og vedlikeholdsfri drift. Dette produktet er den perfekte erstatningen for bruk av manuelle kjølespeil.