MENGDEMÅLERE

CORIOLIS MENGDEMÅLER

SITRANS FC430

 

Bygget på en sterk tradisjon for nyskapende tenkning, har Siemens designet neste generasjon coriolis mengdemålere for fremragende ytelse, sikkerhet og brukervennlighet: SITRANS FC430.

Den digitalt baserte SITRANS FC430 mengdemåler har markedsledende kompaktitet, meget høy nøyaktighet på 0,1%, lavt trykkfall, ekstremt stabilt nullpunkt og best-in-class dataoppdatering med 100 Hz høyhastighets signaloverføring.

CORIOLIS MENGDEMÅLER

SITRANS FC410

 

SITRANS FC410 mengdemåler er det letteste og mest kompakte Coriolis-måleren i verden. Du kan redusere skid størrelse, tilpasse flere enheter inn i de tetteste områdene, forenkle installasjonen i både nye og eksisterende applikasjoner og minimere kostnadene. Den hel-digitale generasjonen av kompakte mengdemålere er skreddersydd for direkte integrering i kontrollsystemer.

Installasjon er rask og enkel takket være forenklet maskinvare og kabling. SITRANS FC410 bruker multidrop-adresserbar Modbus RTU RS485, en svært tidseffektiv kommunikasjonsprotokoll som er enkel å programmere og diagnostisere. Den helt konfigurerbare byte-koden støtter alle PLC-typer uten ekstra opsjoner ved bestilling.

SITRANS FC410 kan bestilles for standard, hygienisk eller NAMUR service

ELEKTROMAGNETISK MENGDEMÅLER

SITRANS F M MAG 1100

 

SITRANS F M MAG 1100 er en wafer-design sensor i rustfritt stål med svært motstandsdyktige liner og elektroder og er designet for det generelle industrimiljøet. Den flensløse wafer-designen oppfyller alle flensstandarder.
SITRANS F M MAG 1100 brukes i alle bransjer hvor korrosjonsbestandig rustfritt stålhus og den høyt motstandsdyktige foringen og elektrodene tåler de mest ekstreme prosessmedier.

ELEKTROMAGNETISK MENGDEMÅLER

SITRANS F M MAG 5100 W

 

SITRANS F M MAG 5100 W med sine patenterte liners av hardgummi NBR eller ebonite og EPDM er en sensor for alle vannapplikasjoner som grunnvann, drikkevann, kjølevann, avløpsvann, kloakk eller slam.

For å få en komplett mengdemåler, vennligst kombinér den med en av følgende MAG-sendere:

SITRANS F M MAG 5000: Kostnadseffektiv sender, nøyaktighet på + 0,4% strømningshastighet

SITRANS F M MAG 6000: Busskommunikasjon, batchfunksjon og nøyaktighet på + 0,2% av strømningshastighet

SITRANS F M MAG 6000 I: Alu-kabinett, Ex-godkjenninger, buskommunikasjon, batchfunksjon og nøyaktighet på + 0,2% strømningshastighet

Sensoren kan kombineres med energikalkulatoren SITRANS FUE950

ELEKTROMAGNETISK MENGDEMÅLER

SITRANS F M MAG 8000

 

SITRANS F M MAG 8000 program av batteridrevne vannmåler gir deg fleksibiliteten til å installere en pålitelig vannmåler nesten hvor som helst uten å få dårligere nøyaktighet eller ytelse. Ingen strømkilde er nødvendig. MAG 8000 overholder godkjenningene for custody transfer godkjennelse MID og OIML R49 vannmåler standard og er spesielt konstruert for frittstående vannapplikasjoner . 10 års batteri-levetid, batteriet kan byttes. Muligheter for fjernavlesning. Full kontroll på målestanden via GSM/GPRS trådløs kommunikasjonsmodul.

ULTRALYD MENGDEMÅLER

SITRANS F S 230

 

SITRANS FS230 digital clamp-on ultralyd mengdemåler er en prosessoptimaliserende løsning for måling av strømning i nesten alle væskeapplikasjoner. FS230 er designet for å gi både eksepsjonell ytelse og enestående kostnadsbesparelser. Den passer perfekt til mange næringer som krever væske måling av høy kvalitet – inkludert vann og avløpsvann, VVS og kraft, mat og drikke, farmasøytisk, kjemisk, gruvedrift og papirmasse

SITRANS FS230 mengdemåler består av en SITRANS FST030 sender, kombinert med SITRANS FSS200 clamp-on ultralydsensorer, som er tilgjengelige i tre forskjellige modeller: WideBeam® (High Precision), Universal og High Temperature.