Gassanalysatorer med høy ytelse

AMI samler patenterte teknologier, overlegen design og applikasjonsekspertise for å levere uovertruffen ytelse, pålitelighet og brukervennlighet.

Trace O2 Analysator

MODEL 2010BX er AMI’s mest avanserte Trace Oxygen analysator. Denne neste generasjons analysator kombinerer patenterte teknologier og overlegen design for å levere uovertruffen ytelse og pålitelighet samtidig som kostnadene er lave. MODEL 2010BX er første valg blant ingeniører og måleteknikere.

ATEX Sertifisert

H2O Analysator

MODEL 4010LX er en avansert TDL Trace Moisture Analyzer som omfatter innovative patenterte teknologier og overlegne design som leverer uovertruffen ytelse og pålitelighet, samtidig som kostnadene er lave. Denne TDL analysatoren er et første valg blant ingeniører og måleteknikere for kritiske H2O-målinger i naturgasstrømmer, der nøyaktighet og pålitelighet er nødvendig.

ATEX Sertifisert

H2S Analysator

MODEL 3010BX er AMI sin neste generasjon Trace H2S Analysator. Analysatorens patenterte teknologier og overlegen design gjør analysatoren til det beste valget blant ingeniører og måleteknikere som søker pålitelige og nøyaktige H2S-målinger under tøffe forhold.

ATEX Sertifisert

Prosent O2 Analysator

MODEL 210BX er AMI’s mest avanserte prosent oksygen analysator. Denne neste generasjons analysator kombinerer patenterte teknologier og overlegen design for å levere uovertruffen ytelse og pålitelighet samtidig som kostnadene er lave. MODEL 210BX er første valg blant ingeniører og måleteknikere.

ATEX Sertifisert

Trace O2 Analysator

MODEL 2001RS og 2001RSP er en avanserte Trace Oksygen analysator med en komplett pakke med standardfunksjoner. Analysatorens kompakte design inkluderer AMI’s patenterte ELIMINATOR CELL BLOCK™-teknologi, som omfatter et komplett prøvesystem, og kombinerer det med  bransjeledende Trace O2 sensor. Denne kombinasjonen gir nøyaktige, pålitelige og ekstremt raske responstider. Leveres i en panelmontert, praktisk talt vedlikeholdsfri pakke.

Prosent O2 Analysator

MODEL 201RS og 201RSP er en avanserte prosent oksygen analysatorer lastet med en komplett pakke med standardfunksjoner. Analysatorenes kompakte design inkluderer AMI’s patenterte ELIMINATOR CELL BLOCK-teknologi, som omfatter et komplett prøvesystem, og kombinerer det med  bransjeledende Prosent O2 sensor. Denne kombinasjonen gir nøyaktige, pålitelige og ekstremt raske responstider. Leveres i en panelmontert, praktisk talt vedlikeholdsfri pakke.

Trace O2 Analysator

MODEL 1000RS Bærbar Trace Oksygen analysator er den ubestridte lederen når man måler ppm nivåer av oksygen i naturgassindustrien. Patenterte innovasjoner og viktige funksjoner er pakket inn i en kompakt, robust design. Den patenterte ELIMINATOR CELL BLOCK™ og sensorteknologi kombinasjonen gir en utrolig rask og pålitelig O2 måling. Dataloggingsfunksjonen fungerer som et kritisk verktøy når du søker etter vanskelige periodiske lekkasjer i feltet.

Prosent O2 Analysator

MODEL 111 er den ideelle løsningen for punktkontroll prosent oksygenmålinger i ikke-brennbare gassprøver. Den benytter en zirkoniumoksidsensor med lang levetid som gir stabile avlesninger – selv i nærheten av temperatur- eller barometriske trykkendringer. Analysatoren kan koble til COMMAND CENTER-programvaren for å få tilgang til dataloggingsfunksjonalitet og er tilgjengelig i 3 konfigurasjoner: 1- Positive trykkprøver,                2 – Atmosfæriske eller vakuumprøver og                 3 – Atmosfæriske eller vakuumprøver i klasse I, Div 2, gruppe C,D-områder.

H2S Analysator

MODEL 3000RS Bærbar H2S analysator er det perfekte valget for sikker og nøyaktig måling av ppm nivåer av H2S i naturgassindustrien. Patenterte innovasjoner og nøkkelfunksjoner er utformet i en kompakt og robust pakke. Vår patenterte Cell Block og høyytelsessensor produserer en sikker, rask og pålitelig H2S-måling i en rekke tøffe applikasjoner. 3000RS er utstyrt med en dataloggingsfunksjon som fungerer som et nyttig verktøy når du sjekker flere målepunkter per dag.

Oxygen Deficiency Monitor

AMI MODEL 221R er gullstandarden for oksygenovervåking av oksygenmangel og trange rom. Den brukes av tusenvis i amerikanske regjeringslaboratorier, romfartsorganisasjoner, universiteter og et bredt spekter av industrier for å sikre personellets sikkerhet. MODELL 221R gir en utrolig nøyaktig og stabil avlesning over et bredt temperaturområde (0-130°F) og påvirkes ikke av endringer i barometertrykket. Denne analysatoren er praktisk talt vedlikeholdsfri med sin unike oksygensensor som gir en forventet levetid på 10 år.

Merk at MODEL 221R ikke skal brukes i områder der brannfarlige gasser kan være tilstede.