VÅRE LEVERANDØRER

Fiskal AS er leverandør av Teracom sine produkter i Norge.

Fiskal AS inngår avtale med Teracom om å distribuere deres produkter i Norge.

Effektive løsninger for fjernovervåking og kontroll.

         

Fiskal AS er leverandør av AMI sine produkter i Skandinavia

Fiskal AS har inngått avtale med AMI om å distribuere deres produkter i Norge, Danmark og Sverige og Finland.

AMI har patenterte teknologier, overlegen design og applikasjonsekspertise.    Deres analysatorer leverer uovertruffen ytelse, pålitelighet og brukervennlighet.

         

Fiskal AS er leverandør av Arenal sine produkter i Norge

Arenal er verdens første og eneste produsent av innovative keramiske ultralyd ( ikke – nukleare) spektroskopi og termiske analysatorer for betsemmelse av Slurry Density, specific Gravity, Total Suspended Solids., strøminng, massestrøm og temperatur på slipende og høy konsentrasjonsslam             

Fiskal AS er leverandør av LDI sine produkter i Norge

LDI leverer ROW  detektor som registrerer olje på vann i sanntid.                Detektoren er meget følsom og oppdager selv det minste spor av olje.              

Fiskal AS er leverandør av Jouka sine produkter i Norge

Jouka er en av Finlands ledende leverandør av ventiler. Ventiler leveres i aluminium, rustfritt stål og stål. Ventiler kan også leveres med akuatorer.

Fiskal AS er leverandør av Optris sine produkter i Norge

Optis levere kontakløs temperaturmåling med infrarød teknologi, enten med termografi eller kameraløsning. Optris er en ledende aktør innen IR temperaturmåling.

Fiskal AS er leverandør av Astech sine produkter i Norge

Astech leverer laser avstansmålerer for å måle avstander og posisjoner. Disse lasersensorene bruker laserlys (pulserende eller kontinuerlig modulert) for å måle geometriske avstander, høyder, lengder, nivåer og posisjoner i en ikke-kontaktprosess.

Fiskal AS har rammeavtale med Siemens.

Med Siemens sin SITRANS portefølge vil Fiskal AS levere et bredt spekter av instrumentering som støtter alle elementer innen prosess og idustriell automatisering.

Fiskal AS leverer produkter fra Pyro°Control

Pyro°Control A/S er en norsk leverandør av egenproduserte temperaturfølere med høy kvalitet til fornuftige priser, som i stor grad er skreddersydde løsninger etter kundens behov.

Fiskal AS er leverandør for LEEG Sensors sine produkter i Norge og Danmark

LEEG Sensors utvikler og produserer instrumentering med enestående ytelse for prosessindustri og industriell automasjon. Som en av de mest innovative leverandører av instrumentering sørger LEEG sine produkter for å skape optimale verdier for kunder.

 

Fiskal AS er leverandør for Welker Inc. sine produkter i Norge, Danmark og Sverige.

Welker Inc.  Inc. leverer prøvetakere og sylindre for olje og gassindustrien

 

Fiskal AS er leverandør for EIF-ASTUTE sine produkter i Norge.

EIF-ASTUTE spesialiserer seg på online prøvetaking systemer for kjemiske, tung industri, olje og gass produksjonsenheter.