Multi-point temperatur og nivå overvåking

.

 

EST-serien er et overvåkningssystem for korntemperatur som består av EST110- og EST120-sensorene og MMS-TLA PC-programvare. EST110 sensorkabel er kun beregnet for temperaturmåling, EST120 er for temperatur / nivåovervåking fra en enkelt kabel. Forenklet installasjon og oppstart ved bruk av  1-leder digital temperatursensorer.                                                                                        Mer kostnadseffektive enn termoelementbaserte systemer.

 

 

EST Multi-point temperatur sensor

EST-serien er en overvåkning av produktlinje for korntemperatur som inneholder to typer sensorkabler, EST110 og EST120, og MMS-TLA PC-programvare. Overvåkning av korntemperatur er avgjørende for å styre kvaliteten på korn i langtidslagring. Insektangrep og muggvekst kan forekomme og kan også oppdages ved å se etter temperaturøkninger eller «hot spots» i kornet som er lagret. EST 110-overvåkningssensorens korntemperatur gir temperaturovervåking på opptil 30 punkter langs kabellengden, med en maksimal kabellengde på 30m. EST120 sensorkabel gir mulighet for overvåkning av korntemperatur og kontinuerlig nivåmåling på samme tid langs kabelen med maksimal lengde på 98 fot (30). Det viktigste kjennetegnet til EST-seriens overvåkningssystem for korntemperatur er bruken av 1-leders digitale temperatursensorer. Dette gjør systemet langt enklere og rimeligere å installere enn de tradisjonelle termoelement baserte temperaturmålings kablene til andre merker.

Hver EST110-kabel krever en enkel to-ledningstilkobling, uansett hvor mange temperatursensorer som finnes. Og EST120-kabelen gir en to ledning RS485 MODBUS seriekobling. Alle kabler er bundet sammen ganske enkelt ved å bruke våre HubLink-enheter, som hver er i stand til å koble fire EST110-kabler sammen og gi en enkel RS485 MODBUS-utgang. En enkelt 2-leder kabel er alt du trenger for å koble mellom HubLink-enheter og PC-en som skal kjøre MMS-TLA PC-programvare, lavere kostnader, forenklet installasjon!

– Overvåkning i sanntid av korntemperatur for å forhindre ødeleggelse
– 1-leder digitale temperatursensorer
– Unik overvåkingskabel for temperatur / nivå (EST120)
– 30 meter maksimal kabellengde
– Kunde tilpasset antall og plassering av temperatursensorer
– Forenklet og lavere installasjonskostnader ved bruk av digital teknologi, kablet eller trådløs
– Operatørgrensesnitt med fjernovervåkning PC-programvare

BRUK

– Overvåking av flere punkter for å hjelpe til med styring av korn
– Temperatur- og nivåmåling i en enkelt kabel

INDUSTRI

– Jordbruk
– Fôr- og kornbehandling
– Kornfordeling