H2O ANALYSATOR

 

MODEL 4010LX er en avansert TDL Trace Moisture Analyzer som omfatter innovative patenterte teknologier og overlegne design som leverer uovertruffen ytelse og pålitelighet, samtidig som kostnadene er lave. Den er fullpakket med ettertraktede funksjoner som gjør måling av sporfuktighet i gass strømmer enkelt, selv under utfordrende feltforhold. BARRACUDA har raskt blitt standarden for TDL-fuktighets analysatorer i naturgass industrien der nøyaktighet og pålitelighet er nødvendig.

 

PATENTERT ELIMINATOR HERRIOTT CELLE BLOKK MED ANALYSATOR GUARDIAN

Den patenterte ELIMINATOR HERRIOTT CELL BLOCK med ANALYZER GUARDIAN integrerer en målecelle med lavt volum av prøvegass, flowmeter, nåleventiler og Analyzer Guardian væskeavvisningsteknologi i en kompakt blokk. Vår innovative design holder den totale analysatorstørrelsen liten, eliminerer bruken av lekkasjeutsatte fittings og slanger og gjør MODEL 4010LXs gassbane kort for å gi raske og nøyaktige fuktighetsavlesninger.

OPTIMERER MÅLING I EN KOMPAKT LASERCELLE

BEER-LAMBERT-LOVEN viser at en lengre laserbane vil gi større prøvegass absorbans, noe som resulterer i en mer nøyaktig og presis fuktighetsmåling.

AMIs unike lille Herriot Laser Cell Design bruker en multi-pass laserbane, og gir betydelig flere målemuligheter sammenlignet med en single-pass cell design. Dette resulterer i en utrolig nøyaktig og presis fuktighetsmåling i et ekstremt kompakt laserkammer.

BESKYTTELSE MOT VANN SLUGGER

ANALYZER GUARDIAN-teknologi lar prøvegass passere gjennom Herriott-cellen mens den avviser partikler, vann, kompressoroljer og glykoler. Denne utformingen vil forsegle og beskytte 4010LX fullstendig hvis en stor væske slugg når analysatoren.

RASKESTE RESTONS TID

Hele gassbanen er innlemmet i vår patenterte ELIMINATORCELLEBLOKK. Gassprøven beveger seg kun 10 cm fra prøvegassinntaket før den går inn i lasermålecellen, noe som resulterer i en rask, nøyaktig og stabil avlesning.

GJØR SERVICE I FELT

4010LX-designet gjør det mulig for brukeren å rengjøre de reflekterende speilene til Herriott-cellen i felten i det usannsynlige tilfellet at væsker eller partikler bryter gjennom den beskyttende membranen vår. I tillegg kan brukere enkelt justere laserabsorpsjonstoppene ved å bruke AMIs COMMAND CENTER-programvare.