Infrarød kamera PI 400i / PI 450i

De infrarøde kameraene optris PI 400i / PI 450i er de minste termografiske kameraene i sin klasse . De er utstyrt med en målehastighet på 80 Hz og en optisk oppløsning på 382 x 288 piksler, og gir termografiske bilder i sanntid i høy hastighet .

IR-kameraet PI 450i er, på grunn av sin termiske følsomhet på 40 mK, spesielt egnet for deteksjon av minste temperaturforskjeller, noe som gjør det uunnværlig i kvalitetskontroll av produkter og i medisinsk forebygging.

De kompakte og høyytelses infrarøde kameraene tilbyr et temperaturområde på -20 °C til 900 °C, og kan eventuelt oppgraderes til 1500 °C. De kan leveres med utskiftbar optikk, industrielt varmekamerautstyr, og de kommer med en omfattende lisensfri programvarepakke for termografi .

 

 • De høyytelses infrarøde kameraene optris PI 400i og PI 450i brukes til en rekke oppgaver i industrien. De termografiske sanntidsbildene viser seg å være spesielt verdifulle for overvåking og kvalitetssikring i bilindustrien , i plastbransjen , og i halvleder- og solcelleindustrien .

  På grunn av denne typen termografiske kameraers høye oppløsning og reaksjonshastighet, utgjør overvåking av produksjonsprosesser av bevegelige måleobjekter ikke noe problem. Mulige arbeidsområder er f.eks. prosessautomatisering av måling i roterovner eller måling av store mengder på transportbånd under batch-prosesser.

  IR-kameraene spiller også en viktig rolle i medisinsk forebygging der de oppdager minste temperaturforskjeller. De kan til og med fremheve årer under huden på grunn av deres strålende optiske oppløsning på opptil 40 mK.

 • Temperaturområde:
  -20 °C til 900 °C
  (valgfritt opptil 1500 °C)
 • Spektralområde: 8 til 14 µm
 • Bildehastighet: 80 Hz
 • Inkludert programvare
  og I/O-grensesnitt