Optris PI 640 G7 VGA Termisk bildekamera for glass applikasjoner.

Nytt infrarødt termisk bildekamera for glassindustrien

Optris PI640 G7 er spesielt designet for glassindustrien, kan brukes til forskjellige oppgaver i produksjon, foredling og prosessering av glassruter, glassflasker og andre glassprodukter.

Programvaren tilbyr en linjeskanningsfunksjon som for eksempel ved herding av herdet glass, måler temperaturfordelingen mellom varmesonen og kjølesonen, og automatisk regulerer varme- eller kjøleelementer der det er nødvendig

Dette infrarøde kameraet med høy oppløsning, har et måleområde på 200 ° C til 1500 ° C, og kan ta opptil 125 bilder per sekund. Glass viser en tydelig høyere emissivitet i bølgelengden på 5,0μm eller 7,9μm enn ved målinger i langbølgområdet. Derfor, med et spektralt område på 7,9 μm, og VGA-oppløsning, er PI640 G7-kameraet egnet for en rekke bruksområder i glassindustrien, som for eksempel flatt glass og beholderglassproduksjon.

De små dimensjonene gjør dem ideelle for montering i de minste mellomrom, mens de er robuste nok for de mest besværlige bruksområdene.

En lignende modell med VGA-oppløsning er PI450 G7.

Som med alle våre Optris PI-kameraer, bruker PI450 G7 vår PI Connect-programvarepakke som gir deg rask og enkel tilgang til alle funksjonene i kameraet.

Vi tilbyr linser for korte og standardavstander. Bruk Optis Optics kalkulator for å velge riktig objektiv for kameraet ditt basert på avstanden du ønsker å måle fra og tilhørende målefeltstørrelser:

HFOV (Horizontal Field of View): Horisontal dimensjon av det totale målefeltet på objektnivå.
VFOV (Vertical Field of View): Vertikal dimensjon av det totale målefeltet på objektnivå.
DFOV (Diagonal Field of View): Diagonal dimensjon av det totale målefeltet på objektnivå.
IFOV (Instantaneous Field of View): Dimensjonell størrelse på en enkelt piksel på objektnivå
MFOV (Measured Field of View): Minste målte objektstørrelse basert på en 3 × 3 pikslers ordning.

Et komplett utvalg av tilbehør og kalibrering er tilgjengelig for alle Optris termiske kamera.