Xi 400 CM-pakke for tilstandsovervåking og tidlig branndeteksjon

Denne nye dedikerte produktpakken består av et Xi 400 – bildeapparat, et VIS-kamera og USB -serveren – alt ferdigmontert i utendørshuset . Denne pakken kompletteres av et veggfeste.

Det redesignede utendørs beskyttelseshuset fra Optris inneholder en innebygd varmeovn/vifte som lar huset operere ved temperaturer fra -40 °C til 50 °C uten å påvirke målenøyaktigheten.

Xi 400 har en bildefrekvens på 80 Hz som gjør det mulig å overvåke raske termiske prosesser. Spotfinder IR-kameraet har en optisk oppløsning på 382 x 288 piksler.

Mens HD VIS-kameraet har en oppløsning på 1280 x 720 piksler, 30 Hz bildefrekvens og 65° synsfelt, er VIS-kameraet et ideelt supplement for kombinert termisk og visuell tilstandsovervåking eller tidlig branndeteksjonsapplikasjoner.

 

 • Det nyutviklede Optris Xi 400 Thermal Imaging Camera kombinerer fordelene med et robust, kompakt pyrometer og et avansert infrarødt kamera for første gang og gir deg mer informasjon og kontroll av prosessen din enn noen annen temperatursensor. Prosessoptimalisering gjøres lettere og fører til besparelser i produksjonskostnadene.

  Xi 400 har en videoopptaksramme på 80 Hz som gjør det mulig å overvåke og kontrollere termiske prosesser med høy hastighet. Den inkluderer til og med en linjeskanningsfunksjon for kontinuerlige prosesser som papir, filmer eller tepper.

  Den kombinerte IR-sensoren og kameraet på 382 x 288 piksler er så kompakt at det lett kan passe inn i håndflaten din, og kommer med en monteringsmutter og brakett. Xi 400 leveres også med den nye gratis Optris PIX Connect-programvaren, som har de samme funksjonene som den tidligere PI Connect, sammen med noen nye som gjør integrasjonen med systemet ditt ekstremt enkelt.

  Xi 400 dekker temperaturområdet -20 til 900 ° C og kommer med et valg av optikk inkludert den nye 80 ° -linsen for brede målområder. Den har også en praktisk motorisert fokus for å sikre at uansett hvor kameraet er montert, kan du oppnå et skarpt bilde.

  I tillegg til standard USB plug and play-funksjonalitet, kan denne industrielle kameraet eventuelt bruke GigE Ethernet-kommunikasjon. Et prosessgrensesnitt gir ytterligere tre analoge utganger, to analoge innganger og en digital inngang for å hjelpe integrasjon med PLS-er, kontrollere og dataloggere.

  Dette produktet har en meget attraktivt pris og er perfekt for OEM-applikasjoner og for utskiftning av sensortemperaturer.

 • Dedikert for utendørs tilstandsovervåking og branndeteksjon
 • IR-kamera med 382 x 288 px 
 • HD VIS-kamera med 1280 x 720 px
 • USB-server Gigabit (PoE) for enkel integrering av begge kameraene
 • Miljøklasse IP66