Kompakt spotfinder IR-kamera Xi 410

Xi 410 har et raskt Ethernet-grensesnitt og kan drives av PoE. Dette gir mulighet for en enkel installasjon, selv om avstanden fra PC-en er stor. Den innebygde søkefunksjonen kan brukes til å måle objekter i bevegelse uten å måtte flytte kameraet. Hvis nettverkstilkoblingen blir avbrutt eller hvis den tilkoblede PC-en har et problem, bytter kameraet umiddelbart til den autonome frittstående modusen som sikrer kontinuerlig måling og alarm. Dermed opprettholdes påliteligheten til problemdeteksjon (som typisk overskrider en terskel i sammenheng med overvåking av et brannutbrudd). Takket være denne unike funksjonen er Xi 410 ideell for alle sikkerhetsapplikasjoner relatert til brannforebygging, deteksjon av kritiske hot spots, overvåking av industrielt utstyr og lagring av alle slag.

Xi 410 har et motorisert fjernfokus , kontrollert av den gratis PIX Connect-programvaren. Oppløsningen til kameraet er 384 x 240 piksler med en bildefrekvens på 25 Hz 

 

 • Det nye Xi 410 – kompakt kamera med automatisk hotspotfinner, Ethernet og autonom drift

  Vi er stolte av å kunngjøre et nytt kamera i vår kompakte serie – Xi 410. Sammenlignet med Xi 400 har dette kameraet et Fast Ethernet-grensesnitt og kan fungere i en autonom modus.
  I det sterkt voksende markedssegmentet for QVGA IR-kameraer er den typiske oppløsningen 320 x 240 piksler. Med 384 x 240 piksler gir Xi 410 20% høyere antall piksler. Fire forskjellige optikker mellom
  18 ° og 80 ° horisontal FOV gjør dette kameraet enkelt å tilpasse til mange forskjellige applikasjoner.

  Xi 410 kan drives enkelt via PoE. Dette tillater enkle installasjoner – selv om avstanden fra PC-en er stor. Kameraet har også et USB 2.0-grensesnitt for en rask konfigurasjon på stedet samt en direkte 0 / 4-20 mA analog utgang. Et eksternt prosessgrensesnitt kan videresende opp til 9 fritt definerbare målefelt som analoge eller alarmutganger, noe som er ideelt for bruk i OEM-sektor.

  Auto hotspot finder – kjent fra Xi 80 – fanger bevegelige objekter pålitelig uten å måtte justere kameraet. Hvis nettverkstilkoblingen blir avbrutt, eller det er et problem i den tilkoblede PCen, tar kameraet jobben helt autonomt og sørger for pålitelig alarmering hvis det oppdages et problem. Denne funksjonen gjør Xi 410 ideell for alle sikkerhetsrelevante bruksområder innen forebyggende brannsikkerhet og tilstandsovervåking av maskiner og utstyr.

  Som vanlig i Xi-serien, er Xi 410 også utstyrt med et motorfokus for praktisk avstandsfokusering via vår gratis programvare PIX Connect. Xi 410 er kalibrert for temperaturmålinger fra -20 til 900 ° C.
  Ved kjøp får kunde en klar til bruk-pakke, inkludert monteringsmutter og brakett, programvare, Ethernet (PoE), IN / UT og USB-tilkoblingskabel.

  Sammenlignet med hovedkonkurrentene fremstår det svært lave strømforbruket til Xi 410 som en stor fordel hvis kundene tenker å skape et uavbrutt alarmerende system.

   

 • Robust og kompakt termisk kamera med motorisert fokus
 • Autonom drift med automatisk spotfinder
 • Programvare med eksklusive analysefunksjoner inkludert
 • Lite robust kamera med motorisert fokus
 • Temperaturområder:
  -20 °C … 900 °C

 • Designet for intensiv bruk på industriområde