Kompakt spotfinder IR-kamera Xi 80

Den nyutviklede optris Xi 80 kombinerer fordelene med infrarøde kameraer og infrarøde termometre. 

Et fullstendig termisk bilde på 80×80 eliminerer jakten på hot spot og kjedelig posisjonering som kreves med enkeltpunkttemperatursensorer. Den integrerte spotfinder-funksjonen vil identifisere det varmeste (eller kaldeste) stedet i bildet og automatisk kommunisere disse målingene uten en ekstern PC.

Et bredt spekter av optikk, inkludert den nye 80°-linsen, utstyrer Xi 80 til å samle inn og analysere temperaturinformasjon over et bredt målområde. Den rimelige prisen for denne enheten gjør den til et realistisk alternativ for å erstatte eksisterende punkttemperatursensorer eller for OEM – applikasjon

 

 • Det nyutviklede Optris Xi 80 Kompakt spot finder Infrarødt kamera, kombinerer imponerende fordeler med termiske bildekameraer og infrarøde termometre. Et termisk bilde på 80 x 80 eliminerer søket etter hot spot og kjedelig posisjonering som kreves med sensorer med en enkel spot-temperatur.

  Den integrerte spot finder funksjonen identifiserer det hotteste (eller kaldeste) stedet i bildet og kommuniserer automatisk disse målingene uten en ekstern PC.

  Xi 80 dekker temperaturområdet -20 til 900 ° C og registrerer med en hastighet på 50 bilder per sekund. Valg av optikk inkluderer den nye 80 ° – linsen for brede målområder. Kameraet har også en meget praktisk motorisert fokus.

  I tillegg til en direkte 0 / 4-20mA analog utgang, kommer denne industrielle bildebehandleren med digitale grensesnitt som Ethernet eller RS485. Ytterligere ni analoge utganger kan legges til via det valgfrie eksterne behandlingsgrensesnittet.

  Den kombinerte IR-sensoren og kameraet er så kompakt at det kan passe inn i håndflaten din, og kommer med en monteringsmutter og brakett. Xi 80 leveres også med den nye gratis Optris PIX Connect-programvaren, som har de samme funksjonene som den tidligere PI Connect, sammen med noen nye som er nødvendige for Xi-oppsettet.

  Dette produktet er veldig attraktivt og er perfekt for OEM-applikasjoner og for utskiftning av sensorer for temperaturer.

  Hvis du trenger en høyere oppløsning (382 x 288 piksler) og en raskere bildefrekvens (80Hz), kan du se på Xi 400.

 • Lite robust kamera med motorisert fokus
 • Avstand-til-punkt-størrelse-forhold opp til 190:1
 • Autonom drift med automatisk spotfinder