Optris PI 1M Termisk bildekamera for høye temperaturer i metaller.

Kort bølgelengde Optris PI 1M varmekamera

Optris PI 1M kort bølgelengde og ultrakompakt infrarødt kamera er spesielt egnet for temperaturmåling av metalliske overflater, grafitt eller keramikk. Metaller har en utpreget høyere emissivitet ved den korte målingsbølgelengden på 1μm enn i standardbølgelengdeområdet 8-14 mikrometer ofte brukt til kameraer med termisk avbildning. Med et spektralt område på 0,92 – 1,1 um, er Optris PI 1M ideelt egnet  for slike som metaller og smiingsprosesser. Det er også egnet for sveiseapplikasjoner og også laserbaserte applikasjoner som additive produksjonsprosesser.

I tillegg til å se den termiske prosessen, muliggjør kameraets høyytelses sensorelektronikk en kort reaksjonstid på bare 1 ms for å vise temperaturmålinger for hver piksel.

Som med alle våre Optris PI-kameraer, kommer PI 1M med vår PI Connect-programvarepakke som gir deg rask og enkel tilgang til alle funksjonene i kameraet ditt, samt et SDK-alternativ.

Det nylig introduserte PI 05M-kortbølgelengdekameraet er en utvikling av vårt PI 1M-kamera som fungerer med en mye kortere bølgelengde på 500 nm og et måleområde fra 1000 til 2000 ° C, noe som gjør det egnet for smeltede metaller.

Et komplett utvalg av tilbehør og kalibrering er tilgjengelig for hver Optris termiske kamera.