Optris Xi80 Kompakt infrarødt kamera med Spot Finder funksjon

Det nyutviklede Optris Xi 80 Kompakt spot finder Infrarødt kamera, kombinerer imponerende fordeler med termiske bildekameraer og infrarøde termometre. Et termisk bilde på 80 x 80 eliminerer søket etter hot spot og kjedelig posisjonering som kreves med sensorer med en enkel spot-temperatur.

Den integrerte spot finder funksjonen identifiserer det hotteste (eller kaldeste) stedet i bildet og kommuniserer automatisk disse målingene uten en ekstern PC.

Xi 80 dekker temperaturområdet -20 til 900 ° C og registrerer med en hastighet på 50 bilder per sekund. Valg av optikk inkluderer den nye 80 ° – linsen for brede målområder. Kameraet har også en meget praktisk motorisert fokus.

I tillegg til en direkte 0 / 4-20mA analog utgang, kommer denne industrielle bildebehandleren med digitale grensesnitt som Ethernet eller RS485. Ytterligere ni analoge utganger kan legges til via det valgfrie eksterne behandlingsgrensesnittet.

Den kombinerte IR-sensoren og kameraet er så kompakt at det kan passe inn i håndflaten din, og kommer med en monteringsmutter og brakett. Xi 80 leveres også med den nye gratis Optris PIX Connect-programvaren, som har de samme funksjonene som den tidligere PI Connect, sammen med noen nye som er nødvendige for Xi-oppsettet.

Dette produktet er veldig attraktivt og er perfekt for OEM-applikasjoner og for utskiftning av sensorer for temperaturer.

Hvis du trenger en høyere oppløsning (382 x 288 piksler) og en raskere bildefrekvens (80Hz), kan du se på Xi 400.