Optris termiske kameraer for metall applikasjoner

Klikk på et bilde av et termografisk kamera nedenfor for å finne ut mer om ønsket applikasjon.

Model: PI 1M

For høytemperatur metall

Model: PI 05M

For smeltet metall

Model: PI 08M

For laser applikasjoner

Hvorfor velge Optris Termiske bildekamera?

 

Det er mange metoder for å måle temperaturen på metaller under prosessering, støping og smiing. Disse har hatt en tendens til å være tradisjonelle kontakt termometer eller berørings frie pyrometre eller infrarøde temperatursensorer. Disse typer sensorer har bare vært i stand til å gi et målepunkt av gangen. Se for deg å ha muligheten til å måle temperaturen på produktet eller verktøyet ditt i mange tusen målepunkter og bruk deretter disse dataene til å direkte kontrollere prosessen og kvaliteten din. Med Optris Termiske bilde-kameraer er dette nå en realitet.

Det spiller ingen rolle hva applikasjonen din er, Optris PI 1M og PI 05M har muligheten til å gi dataene du trenger. Med måleområder som starter fra 450 ° C og stiger til 2000 ° C er det mulig å dekke bruksområder inkludert varmebehandling, smiing, støping, sveising, lasersintring, tilsetningindustrien, trådtegning, stempling, induksjonsoppvarming og mange flere.

I stedet for bare å ha en måling, er det nå mulig å overvåke temperaturprofilen til en del eller verktøy for å sikre at dette tilfredsstiller dine behov. Nå kan du se det, lett.

Et innebygd prosessgrensesnitt i hvert kamera lar deg kommunisere direkte med vårt eksisterende prosess styringutstyr og vil gi analoge utganger av temperatur eller direkte alarmutgang. Du kan også styre kameraet eksternt ved hjelp av analoge og digitale innganger.

De korte bølgelengdene som disse kameraene bruker, gjør dem ideelle for høye temperaturer og smeltede metaller der emissiviteten er ekstremt lav eller endre seg.  Emissiviteten til metaller med korte bølgelengder har en tendens til å være høyere, og virkningene av en feil innstilling reduseres kraftig.