Optris termiske kameraer for glass applikasjoner

Klikk på et bilde av et termografisk kamera nedenfor for å finne ut mer om ønsket applikasjon.

Model: PI 450 G7

Oppløsning: 382 x 288

Model: PI 640 G7

Oppløsning: 640 x 480

 Å måle temperaturen på glass i produksjon og prosessering er svært vanskelig og potensielt ekstremt kostbar. Enten dette er glassruter eller beholderglass som glass eller flasker, har vi termisk avbildnings teknologi for å overvinne disse problemene.

Det er så mange bruksområder innen glassindustrien, alt avhengig av presis temperaturmåling for å oppnå høye nivåer av kvalitet i det ferdige produktet. Det er mange tilgjengelige produkter som tilgjengelig på markedet for å muliggjøre måling av glass i forskjellige faser, men ingen så enkle som Optris-serien med termiske avbildnings kameraer og spesielt G7-produktene.

G7 refererer til en spesialisert bølgelengde, valgt spesielt for å måle overflatetemperaturen til glass. Bølgelengden på 7,9 um er valgt slik at emissiviteten til glasset er ≥0,95, mens for tradisjonelle kameraer med lang bølgelengde er emissiviteten lavere. Den andre fordelen med denne bølgelengden er den reduserte avhengigheten av målevinkel, slik at kameraene kan monteres i en skrå synsvinkel.

I produksjon av glass med store flater er det viktig at herding av hele bredden på glasset overvåkes, og ofte er dette bare mulig gjennom små hull i maskineriet. Tradisjonelt har denne oppgaven blitt utført av en Line Scanner, et svært kostbart utstyr med mange tilbakeslag.

Optris-serien med infrarøde termiske bilder er designet for å vurdere en rekke bruksområder fra starten av. Linjeskanning er en programvarefunksjon som er innebygd i vår omfattende termiske analysepakke. Det er enkelt å konfigurere og bruke, slik at brukeren kan generere bilder av glassproduksjon etter behov.

Dersom omgivelses temperaturen til kamera er for høy, kan forsyne kameraene med miljøbeskyttelse som beskytter kameraene opp til 315C omgivelser og har innebygd luftrensing for å holde linsene rene. Det skal aldri være en anledning der investeringen din blir skadet av en overtemperatur igjen.

Høyhastighetsapplikasjoner håndteres av våre kameraer med høye bildefrekvenser opp til 80Hz. Det er nå mulig å måle temperaturen på fallende glasskuler for å sikre at glassbeholderprodukter blir produsert til de høyeste standarder.