O2 ANALYSATORER

Trace Oksygen

MODEL 2010BX er AMI’s mest avanserte Trace Oksygen analysator. Denne neste generasjons analysator kombinerer patenterte teknologier og overlegen design for å levere uovertruffen ytelse og pålitelighet samtidig som kostnadene er lave.        MODEL 2010BX er første valg blant ingeniører og måleteknikere.

 

Prosent Oksygen

MODEL 210BX er AMI’s mest avanserte prosent oksygen analysator. Denne neste generasjons analysator kombinerer patenterte teknologier og overlegen design for å levere uovertruffen ytelse og pålitelighet samtidig som kostnadene er lave.        MODEL 210BX er første valg blant ingeniører og måleteknikere.

 

Trace Oksygen

MODEL 1000RS Bærbar Trace Oksygen analysator er den ubestridte lederen når man måler ppm nivåer av oksygen i naturgassindustrien. Patenterte innovasjoner og viktige funksjoner er pakket inn i en kompakt, robust design. Den patenterte ELIMINATOR CELL BLOCK™ og sensorteknologi kombinasjonen gir en utrolig rask og pålitelig O2 måling. Dataloggingsfunksjonen fungerer som et kritisk verktøy når du søker etter vanskelige periodiske lekkasjer i feltet

 

Prosent Oksygen

MODEL 111 er den ideelle løsningen for punktkontroll prosent oksygenmålinger i ikke-brennbare gassprøver. Den benytter en zirkoniumoksidsensor med lang levetid som gir stabile avlesninger – selv i nærheten av temperatur- eller barometriske trykkendringer. Analysatoren kan koble til COMMAND CENTER-programvaren for å få tilgang til dataloggingsfunksjonalitet og er tilgjengelig i 3 konfigurasjoner (positive trykkprøver, atmosfæriske eller vakuumprøver og atmosfæriske eller vakuumprøver i klasse I, Div 2, gruppe C,D-områder).

 

Trace Oksygen

MODEL 2001RS og 2001RSP er en avanserte Trace Oksygen analysator med en komplett pakke med standardfunksjoner. Analysatorens kompakte design inkluderer AMI’s patenterte ELIMINATOR CELL BLOCK™-teknologi, som omfatter et komplett prøvesystem, og kombinerer det med  bransjeledende Trace O2 sensor. Denne kombinasjonen gir nøyaktige, pålitelige og ekstremt raske responstider i en panelmontert, praktisk talt vedlikeholdsfri pakke.

 

Prosent Oksygen

MODEL 201RS og 201RSP er en avanserte prosent oksygen analysatorer lastet med en komplett pakke med standardfunksjoner. Analysatorenes kompakte design inkluderer AMI’s patenterte ELIMINATOR CELL BLOCK-teknologi, som omfatter et komplett prøvesystem, og kombinerer det med  bransjeledende Prosent O2 sensor. Denne kombinasjonen gir nøyaktige, pålitelige og ekstremt raske responstider i en panelmontert, praktisk talt vedlikeholdsfri pakke.

Oxygen Deficiency Monitor

AMI MODEL 221R er gullstandarden for oksygenovervåking av oksygenmangel og trange rom. Den brukes av tusenvis i amerikanske regjeringslaboratorier, romfartsorganisasjoner, universiteter og et bredt spekter av industrier for å sikre personellets sikkerhet. MODELL 221R gir en utrolig nøyaktig og stabil avlesning over et bredt temperaturområde (0-130°F) og påvirkes ikke av endringer i barometertrykket. Denne analysatoren er praktisk talt vedlikeholdsfri med sin unike oksygensensor som gir en forventet levetid på 10 år.

Merk at MODEL 221R ikke skal brukes i områder der brannfarlige gasser kan være tilstede.