Optris Xi 410 Termisk bildekamera med automatisk hotspotfinner, Ethernet og autonom drift

Optris Xi 410 Termisk kamera

Det nye Xi 410 – kompakt kamera med automatisk hotspotfinner, Ethernet og autonom drift

Vi er stolte av å kunngjøre et nytt kamera i vår kompakte serie – Xi 410. Sammenlignet med Xi 400 har dette kameraet et Fast Ethernet-grensesnitt og kan fungere i en autonom modus.
I det sterkt voksende markedssegmentet for QVGA IR-kameraer er den typiske oppløsningen 320 x 240 piksler. Med 384 x 240 piksler gir Xi 410 20% høyere antall piksler. Fire forskjellige optikker mellom
18 ° og 80 ° horisontal FOV gjør dette kameraet enkelt å tilpasse til mange forskjellige applikasjoner.

Xi 410 kan drives enkelt via PoE. Dette tillater enkle installasjoner – selv om avstanden fra PC-en er stor. Kameraet har også et USB 2.0-grensesnitt for en rask konfigurasjon på stedet samt en direkte 0 / 4-20 mA analog utgang. Et eksternt prosessgrensesnitt kan videresende opp til 9 fritt definerbare målefelt som analoge eller alarmutganger, noe som er ideelt for bruk i OEM-sektor.

Auto hotspot finder – kjent fra Xi 80 – fanger bevegelige objekter pålitelig uten å måtte justere kameraet. Hvis nettverkstilkoblingen blir avbrutt, eller det er et problem i den tilkoblede PCen, tar kameraet jobben helt autonomt og sørger for pålitelig alarmering hvis det oppdages et problem. Denne funksjonen gjør Xi 410 ideell for alle sikkerhetsrelevante bruksområder innen forebyggende brannsikkerhet og tilstandsovervåking av maskiner og utstyr.

Som vanlig i Xi-serien, er Xi 410 også utstyrt med et motorfokus for praktisk avstandsfokusering via vår gratis programvare PIX Connect. Xi 410 er kalibrert for temperaturmålinger fra -20 til 900 ° C.
Ved kjøp får kunde en klar til bruk-pakke, inkludert monteringsmutter og brakett, programvare, Ethernet (PoE), IN / UT og USB-tilkoblingskabel.

Sammenlignet med hovedkonkurrentene fremstår det svært lave strømforbruket til Xi 410 som en stor fordel hvis kundene tenker å skape et uavbrutt alarmerende system.