LORAWAN Sensor Drivstoff-Vannstand  (ultralyd)

Nivåsensor, for drivstofftanker, vann eller annen væsketank, basert på  ultralydsmåling, med batteritid i opptil 14 år.

Vannstands- eller drivstoffnivåsensoren er spesielt egnet for utendørs eller underjordiske tanker. Det tillater måling av væskenivået mellom toppen av tanken og nivået på vann eller drivstoff. Målingen er ultralyd, og kan måle en høyde mellom 12 cm og 4 meter. Det er derfor enkelt å måle volumet drivstoff, vann eller annen væske som er tilstede i en tank.

Vannstands- eller drivstoffnivåsensoren gjør det mulig å varsle konfigurasjonen av 3 terskler om et nivå som har blitt for lavt eller for høyt. Det tillater konfigurering av målefrekvensen og frekvensen av dataoverføring gjennom et LORAWAN-nettverk.
Denne vannstands- eller drivstoffnivåsensoren er autonom. Batteriet gjør at det kan fungere i opptil 14 år, ved å måle nivået fire ganger om dagen, og ved å videreformidle informasjon gjennom LORAWAN-nettverket.

Det er enkelt å montere sensoren på tanken. Bare skru den på. Som standard støtter vann- / drivstoffnivåsensoren et standard 2-tommers kobling. En flerdimensjonal adapter er også tilgjengelig. Som ultralydsmåling i form av en kjegle (30 grader) er det også mulig å plassere en bølgeleder når nivåsensoren er plassert for nær en vegg.

LORAWAN Drivstoff  – Vann eksempler på bruk

  • Bensintank
  • Vanntank
  • Elv, måling av innsjønivå

LORAWAN Drivstoff – Vann  Sensor Tekniske spesifikasjoner

  • Ultralydsmåling (12cm – 4 m)
  • Temperaturmåling
  • Varsler om lave – høye terskler
  • Konfigurerbar nivåmåling og overføring
  • Internt batteri opptil 14 år

Vi tilbyr en omfattende portefølje av industrielle LoRaWAN- eller NB-IOT IOT-sensorer. For mer informasjon og tilbud, kontakt oss!

Autonomi

Opptil 14 år

Deksel

IP67 – Vann- og støvbestandig

Datatilkobling

LoRa

Størrelse

109 x 109 x 126 mm

Montering

2 tommer. Adapter tilgjengelig i tillegg

Sensorer

Ultralyd Drivstoffhøyde. Temperatur.

Frekvens

868 MHz

LORA-klasse

Klasse A

Konfigurasjon

LORAWAN Melding om nedlink

Dekning

Opptil 15 km

Ekstern antenne

Valgfri

Driftstemperatur

-20 ° C / + 50 ° C

Aktivering

OTAA

Effekt

25 mW

Makt

3,6V Li-SOCl2 størrelse 2 / 3AA

LoRa-nettverket, også kalt LoRaWAN, er et dedikert datanettverk for IOT-sensorer. Den gir liten dataoverføring på store avstander – opptil 15 km, mens den bruker svært begrenset energi, slik at sensorer kan brukes på små batterier.

LoRaWAN-nettverk