Industrielle termiske bildekameraer

Klikk på et bilde av et termografisk kamera nedenfor for å finne ut mer om ønsket applikasjon.

Hvorfor velge Optris Termiske bildekamera?

Optris ‘infrarøde kameraer er fullt radiometriske stasjonære termografiske systemer med et utmerket forhold mellom pris og ytelse. Det termografiske kameraet er koblet til en PC via USB, og det er umiddelbart klar til bruk. Temperaturdata vises gjennom den lisensfrie analyseprogramvaren.

Nylig har Optris introdusert et nytt lavt termisk varmekamera i Xi-serien. Xi-serien er en fusjon av et robust, kompakt pyrometer og et moderne lite termisk kamera. Takket være analoge og digitale utganger så vel som muligheten til å behandle opp til ni fritt definerbare måleområder med et eksternt prosessgrensesnitt, er Xi-kameraet perfekt egnet for OEM-applikasjoner.

Nedenfor er ytterligere informasjon om utvalget som tilbys.

  • Alle Optris IR termiske bildekameraer har samme innovative design som kjernen. Hovedfokuset er miniatyr robust kameraer egnet for bruk i industriell produksjon og R&D miljøer der andre kameraer ikke ville være egnet.
  • Alle kameraene våre er plassert i et IP67 aluminium hus som er designet for å være så lite som mulig. Vårt største industrielle termiske bildekamera måler bare 56 x 46 x 90 mm inkludert linsen og veier 320g.
  • Det komplette utvalget er også ment å være enkelt å bruke med Plug-and-Play USB-funksjonalitet. Med fullt utstyrt lisensfri programvare som følger med hvert USB-termokamera, kan du være i gang ekstremt raskt.
  • Hvert termisk kamera i serien er fult radiometrisk som standard, temperaturen måles på hver piksel på hver ramme. Dessuten lagres disse radiometriske dataene med stillbildene eller videoopptakene dine, slik at de er tilgjengelig for å se senere. Med muligheten til å spille av videoer med redusert hastighet, kan du nå se alle detaljer i prosessen din som aldri før.
  • Temperaturområdet er heller ikke begrenset. Alle Optris termiske kameraer måler mellom -20 og 900 ° C. For spesielle bruksområder vil våre PI450 G7 og PI640 G7 kameraer for glassprosesser måle opp til 1500 ° C som standard, og våre PI 1M og 05M kameraer for høy temperatur metaller vil måle opp til 2000 ° C som standard. Ingen dyre alternativer kreves!
  • For å bruke de mest krevende applikasjonene, støttes kameraene våre av et komplett utvalg av tilbehør som tillater bruk på steder du virkelig ikke ville forvente. Omgivelsestemperaturer på opptil 315 ° C er ikke et problem. Støvmiljøer håndteres enkelt. Utendørsforhold blir også behandlet.  Nettverk av termiske kameraer er mulig gjennom Ethernet-konvertering.

Alle kameraene i serien har forskjellige funksjoner, og vi er sikre på å ha et termisk bildekamera som passer dine behov.